Ervaringen

Mijn eerste ervaring bij Sandra was heel fijn.
Voelde mij op mijn gemak, en dat vind ik toch heel belangrijk : “mij veilig voelen”. Ben nu 2 x geweest bij Sandra, ze heeft me goed begeleid bij mijn sessies.
Vond het heel bijzonder allemaal. Je weet zelf heel goed waar er bepaalde blokkades zitten, bewust en/of onbewust. En je geeft zelf aan wat je kan doen om het te helen/op te lossen.
Zo beleef ik het. Lijkt wel of ieder keer puzzelstukjes op hun plek vallen, en zo gaat het laagje voor laagje. Stukje voor stukje, tot de puzzel weer compleet is.
Ga zeker nog sessies volgen bij Sandra, ik weet dat er nog iets om aandacht vraagt. En regressie therapie helpt mij daar bij.
Regressie therapie is zeker een aanrader als je vast loopt in alles.
Mij is het goed bevallen. Het heeft mij weer een opening/uitdaging gegeven om verder te groeien.
Dankjewel daar voor Sandra.

Ik heb Sandra ervaren als een therapeut die goed luistert.
Zij volgt de cliënt op de voet tijdens een regressie-sessie. Sluit direct aan bij wat ik als cliënt zeg.

Sandra heeft de rust in zich om als cliënt genoeg tijd te krijgen om je proces te ervaren en mee te maken. Stiltes laten vallen is geen probleem. In die stilte gebeurt veel.
Ik heb veel over mezelf geleerd. De gebeurtenissen in mijn verleden zijn duidelijker geworden. Waarom mensen om mij heen handelden en spraken zoals zij deden, is helderder geworden.
Ik heb mijn ervaringen nu op een andere manier kunnen beleven.
Sandra was voor mij een goede therapeut waar ik veel aan heb gehad.

Ik heb geen twijfel gehad om Sandra als regressietherapeut te kiezen.
Bij het eerste gesprek zag ik dat ze goed luisterde en ik voelde mij begrepen. Ze gaf mij meteen een vertrouwd gevoel. Ik zou haar zeker aanbevelen als je een goede therapeut zoekt. Jouw onderliggende trauma’s kan je eindelijk voorgoed achter je laten en je komt er als herboren vandaan.

Dank voor alles wat ik van je geleerd heb en de mooie avonturen die we samen beleefd hebben.

Vanaf mijn eerste bezoek aan Sandra was ik heel enthousiast, het was alsof ik haar al heel lang kende.
Ik voelde me op mijn gemak, en voelde me ‘ begrepen’.

Elk bezoekje was voor mij heel veel waard, ik  keek ernaar uit om weer een sessie te volgen, en ging dan naar huis met een heel fijn gevoel.

Nogmaals bedankt Sandra, ik wens je heel veel succes in de toekomst, en hoop dat andere mensen net zo blij zijn met jou, als ik. 

Na een hele vervelende tijd op mijn werk en in de privé sferen, ben ik bij mijn huisarts terecht gekomen. 
De huisarts vertelde mij dat ik een burn out had.
Ik heb een plan van aanpak gemaakt met mijn huisarts en ben ook naar Sandra gegaan. Intake gedaan en daarna enkele sessies en ik krabbelde overeind.
Ik was daar heel blij mee en dat in een korte tijd.  Ik heb het gevoel dat ik er weer tegen aan kan, en heb weer zin in het leven.

En ik heb door Sandra ook geleerd, om anders naar bepaalde dingen te kijken, en om in het nu te leven.

Ik ben een tweedejaars student aan het Tasso Instituut en volg de opleiding “transpersoonlijke regressietherapie”.
Binnen de opleiding is een onderdeel dat je als student ook ervaart wat de therapie voor je kan doen. Om die reden volgen we zelf ook ‘leertherapie’. In mijn tweede leerjaar heb ik mijn leertherapie gevolgd bij Sandra.

Het was voor mij even wennen in het begin, omdat ze anders te werk gaat dan mijn 1e leertherapeute. En het is toch altijd even aftasten natuurlijk. Toch blijkt de leertherapie voor mij goed te werken. Sandra neemt een open en niet veroordelende houding aan wat zeker helpt je op je gemak te voelen. Sandra is verder erg grondig in haar aanpak. Ze sluit goed aan om de vraag waar je mee komt aan te pakken en volgt als een ware ‘detective’ jou als cliënt. Haar streven is om je goed de deur uit te laten gaan met inzichten die je daarvoor nog niet had.

Omdat ik zelf ook steeds meer leer over de opbouw en aanpak van een goede sessie, valt me ook op dat Sandra erg compleet en doortastend en punctueel is. Dat voelt fijn, want zo weet je zeker dat alles wordt bekeken wat voor jou van belang is. Sandra heb ik verder leren kennen als een integere, warme persoonlijkheid. Voor mij zit de leertherapie voor dit schooljaar er weer bijna op. Maar ik kijk terug op een leerzame en ook prettige samenwerking!

Ik voelde mij welkom in de praktijk van Sandra.
Zij heeft mij goed begeleid tijdens mijn sessies en was er voor mij. Ik wens Sandra, dat je nog veel cliënten mag helpen.

Ik heb Sandra leren kennen als een empathische vrouw die zeer betrokken is bij haar cliënten.
Ze denkt in oplossingen! Voor haar geldt dat ze haar cliënten zo goed mogelijk van dienst wil zijn. Ze is heel mensgericht, bij haar staat letterlijk de cliënt centraal en zeker niet de omzet van haar bedrijf. Ik kan haar zeker aanraden.

Kiezen en starten

Er is dus een mogelijkheid voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek met als doel je daarbij alle ruimte te geven om er achter te komen of deze therapie bij je past. Als je besluit om met therapie te willen starten vul je via de website het intakeformulier in, wat je voorafgaand de eerste afspraak per mail naar mij toe stuurt. Lees ook alvast de behandelovereenkomst door zodat je die bij de eerste afspraak kunt ondertekenen. Het intakegesprek duurt gemiddeld 1 à 1½ uur, maar kan indien nodig ook langer duren. Mocht je meteen een eerste sessie willen dan kan dat ook en wordt het intake gesprek ingekort.

 

WKKGZ

Ik ben aangesloten bij het CAT (Collectief Alternatieve Therapeuten) www.catcollectief.nl

Daarbij voldoe ik aan de eisen van de WKKGZ. In Nederland is sinds 2017 de Wet Kwaliteit Klachten en Geschillen Zorg van kracht gegaan. Dit houdt in dat alternatieve zorg voor het eerst erkend wordt door de Nederlandse overheid, een grote stap voorwaarts voor de alternatieve sector.
De WKKGZ stelt een aantal eisen aan de alternatieve sector die eerder niet aan de orde waren. Deze wet verplicht de therapeut aangesloten te zijn bij een onafhankelijke klacht/ en tuchtrecht en onpartijdige geschillencommissie, zodat cliënten de mogelijkheid hebben kostenvrij een klacht in te dienen.