Ervaringen

Vanaf mijn eerste bezoek aan Sandra was ik heel enthousiast, het was alsof ik haar al heel lang kende. Ik voelde me op mijn gemak, en voelde me ‘ begrepen’.
Elk bezoekje was voor mij heel veel waard, ik  keek ernaar uit om weer een sessie te volgen, en ging dan naar huis met een heel fijn gevoel.

Nogmaals bedankt Sandra, ik wens je heel veel succes in de toekomst, en hoop dat andere mensen net zo blij zijn met jou, als ik. 

Na een hele vervelende tijd op mijn werk en in de privé sferen, ben ik bij mijn huisarts terecht gekomen. De huisarts vertelde mij dat ik een burn out had.
Ik heb een plan van aanpak gemaakt met mijn huisarts en ben ook naar Sandra gegaan. Intake gedaan en daarna enkele sessies en ik krabbelde overeind.
Ik was daar heel blij mee en dat in een korte tijd.  Ik heb het gevoel dat ik er weer tegen aan kan, en heb weer zin in het leven.

En ik heb door Sandra ook geleerd, om anders naar bepaalde dingen te kijken, en om in het nu te leven.

Ik ben een tweedejaars student aan het Tasso Instituut en volg de opleiding “transpersoonlijke regressietherapie”. Binnen de opleiding is een onderdeel dat je als student ook ervaart wat de therapie voor je kan doen. Om die reden volgen we zelf ook ‘leertherapie’. In mijn tweede leerjaar heb ik mijn leertherapie gevolgd bij Sandra.

Het was voor mij even wennen in het begin, omdat ze anders te werk gaat dan mijn 1e leertherapeute. En het is toch altijd even aftasten natuurlijk. Toch blijkt de leertherapie voor mij goed te werken. Sandra neemt een open en niet veroordelende houding aan wat zeker helpt je op je gemak te voelen. Sandra is verder erg grondig in haar aanpak. Ze sluit goed aan om de vraag waar je mee komt aan te pakken en volgt als een ware ‘detective’ jou als cliënt. Haar streven is om je goed de deur uit te laten gaan met inzichten die je daarvoor nog niet had.

Omdat ik zelf ook steeds meer leer over de opbouw en aanpak van een goede sessie, valt me ook op dat Sandra erg compleet en doortastend en punctueel is. Dat voelt fijn, want zo weet je zeker dat alles wordt bekeken wat voor jou van belang is. Sandra heb ik verder leren kennen als een integere, warme persoonlijkheid. Voor mij zit de leertherapie voor dit schooljaar er weer bijna op. Maar ik kijk terug op een leerzame en ook prettige samenwerking!

Ik voelde mij welkom in de praktijk van Sandra. Zij heeft mij goed begeleid tijdens mijn sessies en was er voor mij. Ik wens Sandra, dat je nog veel cliënten mag helpen.

Kiezen en starten

Er is dus een mogelijkheid voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek met als doel je daarbij alle ruimte te geven om er achter te komen of deze therapie bij je past. Als je besluit om met therapie te willen starten vul je via de website het intakeformulier in, wat je voorafgaand de eerste afspraak per mail naar mij toe stuurt. Lees ook alvast de behandelovereenkomst door zodat je die bij de eerste afspraak kunt ondertekenen. Het intakegesprek duurt gemiddeld 1 à 1½ uur, maar kan indien nodig ook langer duren. Mocht je meteen een eerste sessie willen dan kan dat ook en wordt het intake gesprek ingekort.

 

WKKGZ

Ik ben aangesloten bij het CAT (Collectief Alternatieve Therapeuten) www.catcollectief.nl

Daarbij voldoe ik aan de eisen van de WKKGZ. In Nederland is sinds 2017 de Wet Kwaliteit Klachten en Geschillen Zorg van kracht gegaan. Dit houdt in dat alternatieve zorg voor het eerst erkend wordt door de Nederlandse overheid, een grote stap voorwaarts voor de alternatieve sector. De WKKGZ stelt een aantal eisen aan de alternatieve sector die eerder niet aan de orde waren. Deze wet verplicht de therapeut aangesloten te zijn bij een onafhankelijke klacht/ en tuchtrecht en onpartijdige geschillencommissie, zodat cliënten de mogelijkheid hebben kostenvrij een klacht in te dienen.