Energetisch werk

Energetisch werk is een heel breed begrip want alles is namelijk energie al zijn wij dat ons meestal niet bewust. Ook wij zijn in feite “gewoon” energiewezens. Unieke wezens trouwens met onze eigen specifieke trilling. En wij als unieke wezens trekken andere wezens aan of stoten ze juist af en dat alles heeft veel met energie te maken.

Energiescheiding

Mensen zeggen weleens: ik zit lekker in mijn energie of juist het tegenovergestelde: ik heb totaal geen energie. Iemand kan ook last hebben van jouw energie (of andersom) en daardoor zelf niet lekker in zijn energie zitten. Je kunt jezelf dan ook (energetisch) kwijtraken terwijl je in contact bent met iemand anders, je voelt je dan b.v. moe of leeg. Het kan helpen om je bewuster te worden van al die energie, van jezelf maar ook om je heen. En als je bewuster wordt kun je met die energie ook aan de slag. Je kunt er dan zelfs heel veel mee gaan doen. Je kunt in therapie b.v. energie (die niet van jou is) terug sturen naar de rechtmatige eigenaar daarvan en je kunt jouw eigen energie (van waar dan ook) weer terug halen. Daar ga je je ongetwijfeld heel anders door voelen en wat daar op volgt: gedragen.

Eigen energie

Je kunt er mee spelen wat in visualisaties heel erg leuk is, maar zeker ook ondersteunt en inzicht in je zelf kan geven. In regressies wordt energiewerk zelfs het toetje van deze therapie genoemd. Je kunt dus energie van je zelf kwijt raken aan anderen en je kunt rond lopen met energie die helemaal niet van jou is. Interessant is natuurlijk om je er wat verder in te verdiepen en eens na te gaan hoe dat dan precies komt, en hoe je daar dan weer van af komt. Hoe hou je dan je eigen energie bij je? Hier zijn mooie oefeningen voor die heel krachtig kunnen werken.

Gedachtes, emoties en woorden

Ook gedachtes zijn energie, hoe denk jij over iemand? Welke gedachtes stuur je zelf de wereld in? Van welke gedachtes kom je maar niet los? En hoe denk je eigenlijk over jezelf? Onderschat de gedachtekracht niet. Energie volgt aandacht, zijn jouw gedachtes doorgaans positief of gaan ze vaak richting het negatieve? Het kan waardevol zijn om je gedachtes eens onder de loep te nemen. Ook emoties en woorden zijn energie en daarvoor geldt hetzelfde. Regressietherapie en ook coaching kan daarbij zeer verhelderend en helend werken.

Ontspanning

Met energiewerk kun je blokkades op sporen, energie zuiveren en verstoringen verwijderen. Energiewerk kan ook zeer ontspannend zijn, met name tijdens de visualisaties die speciaal daar op gericht zijn. De boog hoeft niet altijd gespannen te zijn en op zijn tijd kan het ook heerlijk zijn om je eens helemaal in ontspanning onder te dompelen. Het is ook goed mogelijk dat je tijdens die volledige ontspanning nieuwe inzichten krijgt die je verder kunnen helpen in je ontwikkelingsproces.

Contact

Wil jij op zoek naar de oorsprong van je klacht? Neem contact op met Sandra Boonman.

Onze diensten

Regressie therapie

Regressietherapie is een vorm van psychotherapie die terug zoekt in de tijd. Het maakt niet uit of je klachten emotioneel, lichamelijk of psychisch van aard zijn. Elke klacht of probleem is ooit ontstaan en laat zijn sporen na. Met regressietherapie kom je tot zelf inzicht, verwerking en nieuwe keuzes.

Energetisch werken

Wordt je bewust van alle energie in jezelf en om je heen, start vandaag nog met energetisch werk. Je kunt blokkades opsporen, energie zuiveren en verstoringen verwijderen. Tijdens de speciale visualisaties is energiewerk ook zeer ontspannend.

Coaching

Het leven kost je meer energie dan dat het geeft. Je komt er niet meer alleen uit maar wilt wel verder, dan is coaching de oplossing. Je krijgt deskundige hulp zodat je weet waar je vastloopt en het biedt je handvatten om daarna zelfstandig weer verder te gaan.