Coaching

Coaching kan ondersteuning bieden en helderheid geven in de periodes in je leven dat het totaal niet loopt, dat het lijkt of alles tegen zit. Je door de bomen het bos niet meer ziet. Dat het leven je meer energie kost dan geeft. Of dat je een heftige gebeurtenis mee maakt die je leven finaal op zijn kop zet en je het moeilijk vindt daar mee om te gaan. Als je het graag anders wilt maar absoluut niet weet hoe. Steeds weer tegen dezelfde problematiek aanloopt en dat hartstikke beu raakt. Het wel heel erg lang geleden lijkt dat je eens flink hebt gelachen. Je moe wordt van je zelf. Als je er dan alleen niet goed meer uitkomt en maar in cirkels blijft rond draaien kan het zinvol zijn om eens een coaching traject te overwegen. 

Deskundige hulp

Erkenning naar jezelf toe dat je er hulp bij nodig hebt is vaak al de 1e stap in het veranderingsproces. Deskundige hulp die met je meekijkt waar je precies in vastloopt en je handvatten biedt om daarna zelfstandig weer verder te kunnen. Je begrepen, gezien en gehoord voelen, je eigen verhaal eens kwijt kunnen, want delen is helen. Zelf in het middelpunt van de belangstelling staan. Coaching is een lichtje schijnen op je zelf, op je klacht of probleem zodat je het beter kunt zien en er daardoor ook wat aan kunt doen. Je kunt alleen voor coaching kiezen of via coaching de overstap naar regressietherapie of EMDR maken. Of andersom, coaching als ondersteuning na regressietherapie omdat deze therapie ook nieuw gedrag van je kan vragen en je dit lastig in te passen vindt.

Elke gedragsverandering kost immers tijd, aandacht en oefening!

Breed inzetbaar

Coaching is eigenlijk heel breed inzetbaar. Ook energiewerk kan door de coaching heen een flinke steun in de rug zijn. Coaching geeft je inzicht in je patronen, in je overlevingsstrategieën, in de rode draad in je leven, in je eigen functioneren. Hoe komt het dat je doet zoals je doet? Wat is er nodig om tot verandering te komen? Wat is er nodig om weer plezier in het leven te krijgen en je te kunnen richten op datgene wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt? Wat is er nodig om beter door te kunnen dan daarvoor? Waar word je blij van en heb je daar ook genoeg aandacht voor?

Wat zijn jouw verlangens? Waar verlang je nu ten diepste eigenlijk naar? 

NLP

Diverse gesprekstechnieken en NLP zullen hierbij aan bod komen. NLP betekent overigens: Neuro (heeft met het brein te maken, je hersenen), Linguïstisch (gaat over taal), Programmeren ( hoe richt je het voor jezelf in zodat je het makkelijk kan terug pakken). Hoe neem je de wereld om je heen waar en hoe reageer je daar dan op? Met NLP kun je  jouw eigen wereld ontdekken en je nieuwe wereld creëren. Verander je gedachtes en de wereld verandert met je mee. Maar ook creatieve therapie zoals tekenen, kan enorm verhelderend werken. Het kan heel fijn zijn om juist helemaal geen woorden te gebruiken en het onderbewuste op een totaal andere manier te laten spreken.

Ik ben een goede luisteraar en voel ook intuïtief vaak al snel aan waar de schoen wringt. Ik zal je handvatten geven waardoor je helderheid en inzicht krijgt in je eigen functioneren, mogelijk ook huiswerk om thuis zelf mee aan de slag te gaan. Mijn doel is in ieder geval dat je met meer zelfvertrouwen zelfstandig weer verder kunt! 

Contact

Wil jij op zoek naar de oorsprong van je klacht? Neem contact op met Sandra Boonman.

Regressie therapie

Regressietherapie is een vorm van psychotherapie die terug zoekt in de tijd. Het maakt niet uit of je klachten emotioneel, lichamelijk of psychisch van aard zijn. Elke klacht of probleem is ooit ontstaan en laat zijn sporen na. Met regressietherapie kom je tot zelf inzicht, verwerking en nieuwe keuzes.

Energetisch werken

Wordt je bewust van alle energie in jezelf en om je heen, start vandaag nog met energetisch werk. Je kunt blokkades opsporen, energie zuiveren en verstoringen verwijderen. Tijdens de speciale visualisaties is energiewerk ook zeer ontspannend.

Coaching

Het leven kost je meer energie dan dat het geeft. Je komt er niet meer alleen uit maar wilt wel verder, dan is coaching de oplossing. Je krijgt deskundige hulp zodat je weet waar je vastloopt en het biedt je handvatten om daarna zelfstandig weer verder te gaan.